skip to Main Content

Clàudia Sabata i Oriol Cardona, grans vencedors de l’Olla de Núria

Vall de Núria, 9 de juny del 2019.

L’Olla de Núria segueix sumant edicions i ja arriba a la 13a. Aquest any una edició molt especial i diferent, podent ser la primera cursa de muntanya que es retransmetia en directe per TV3 a més a més de l’alt nivell dels corredors presents en la cursa.
Jan Margarit ha imposat un ritme molt alt en la pimera pujada al Puigmal creant una petita diferencia respecte el grup perseguidor on hi havia Oriol Cardona, Pere Rullan i Antonio Alcalde. Tot i així, l’Oriol Cardona ha sabut regular les forces i esperar el moment per poder atacar i ser capaç d’atrapar en Margarit, creant una petita diferencia per poder arribar a meta primer amb 2 hores, 20 minuts i 7 segons. Jan Margarit ha entrat segon a 36 segons d’en Cardona i a 3 minuts i 46 segons del primer, ha entrat en Pere Rullan.

La guanyadora en categoria femenina, Clàudia Sabata (2 hores, 55 minuts i 59 segons), se la veia emocionada al creuar la línea d’arribada després dels últims mesos apartada de la competició d’alt nivell. En segona posició ha arribat l’Eli Gordon (2 hores, 57 minuts i 42 segons) que també sortia d’una llarga lesió i que ha sabut gestionar la cursa en tot moment sent molt constant. Tercera ha entrat Núria Gil (3 hores i 29 segons).

Pel que fa a l’Olla Júnior, Jan Castillo s’ha imposat a Cabeza i Ramon Caballeria, segon i tercer respectivament. En la categoria femenina, Andrea Sinfreu ha sigut la clara guanyadora seguida de Lídia Criballés i Sujata Casillanis.
El matí ha conclòs amb les Olletes pels més petits, fent que es convertís amb un diumenge perfecte per poder gaudir de l’esport i la muntanya en família.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top