skip to Main Content

Comunicat COVID-19

Des de l’organització de l’Olla de Núria us volem informar que seguim treballant per aquesta edició del 2020. Anem posant ingredients per fer bullir l’Olla un any més. Esperem una millora de la situació sanitària que viu el país.

Degut a la situació extraordinària que estem vivint i amb la incertesa de si podrem portar a terme la cursa, els terminis de anul·lació seran informats conjuntament amb la decisió definitiva de l’estat de la cursa. Amb el cas de la seva anul·lació les devolucions seran del 100% i tots els inscrits sereu degudament informats del procediment a seguir.

Per ara #ensquedemacasa.

 

Desde la organización de l’Olla de Núria os queremos informar que seguimos trabajando para la edición de este 2020. Vamos introduciendo ingredientes para hervir la Olla un año más. Esperamos una mejora de la situación sanitaria que vive nuestro país.

Con la situación extrordinaria que estamos viviendo y con la incertidumbre de si se podrá realizar la carrera, los plazos de anulación seran informados conjuntamente con la decisión definitiva del estado de la carrera. Si, finalemnte, se anula, las devoluciones serán del 100% y todos los inscritos estaréis debidamente informados del procedimiento a seguir.

Por ahora #nosquedamosencasa.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top