skip to Main Content

 

11 I 12 DE JUNY DEL 2022

TORNA L’OLLA DE NÚRIA

 

Vic, 15 de desembre del 2021, Unió Excursionista de Vic

 

Després d’una edició 2021 carregada de noms d’alt nivell amb 2 rècords batuts i sent l’estrena a les Golden Trail Series de Salomon, torna L’Olla de Núria amb energies renovades.

11 i 12 de juny són les dates triades per a la realització de les diferents curses en un format similar al de les anteriors edicions.

Dissabte 11 de juny serà el torn de l’Olla Vertical amb sortida al Santuari de Núria i arribada a l’emblemàtic cim del Puigmal, 4kms agònics on s’haurà de superar els 970m de desnivell positiu que separen la sortida de l’arribada.

Dissabte a la tarda hi haurà l’entrega de dorsals i Briefing a Ribes de Freser amb un format diferent si la situació pandèmica ens ho facilita i diferents sorpreses per als que s’hi apropin.

I per últim i com a plat fort, diumenge 12 de juny es realitzarà L’Olla de Núria amb sortida a les 9:00h del matí per a tots els participants de l’Olla Clàssica i l’Olla Junior, 21km i 1900m de desnivell positiu, sense cap metre d’asfalt i en un entorn idíl·lic com és Vall de Núria, al Pirineu de Girona.

Durant el matí l’esplanada del Santuari de Núria seguirà sent una constant de sortides i arribades dels més petits, per així poder recuperar les Olletes, les curses dels més joves i seguir apostant per un esport on hi tenim cabuda des dels més grans als més petits.

Ganes de fer bullir l’Olla perquè segueixi sent una festa de l’esport i la muntanya.

Totes les novetats que venen i informació addicional s’anirà comunicant via xarxes socials de la L’Olla de Núria on seguirem intentant apropar-vos aquest esport de la forma que us hem fet fins ara.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top