skip to Main Content

OLLA DE NÚRIA VIRTUAL

Amb la intenció de fer-vos gaudir de l’Olla de Núria durant aquest 2020 i dins de l’excepcionalitat en la que ens trobem, neix l’Olla de Núria Virtual.

Un repte que consisteix en realitzar el circuit de l’Olla de Núria o el Camí Vell de Queralbs a Núria de la manera més ràpida possible.

INSTRUCCIONS:

Escull un dia durant entre el 15 de juliol i el 20 d’agost, apropa’t a Queralbs o Vall de Núria i realitza el repte el més ràpid que puguis per estar el més amunt de la classificació.

Inscriu-te sol, amb els amics o amb els familiars i a veure qui ho aconsegueix fer més ràpid!

Què has de fer per a poder realitzar qualsevol dels dos reptes?

1)     Fes click aquí per escollir el dia que vulguis córrer. (limitat a 20 participants al dia en                     el repte de l’Olla Virtual)

2)     El dia seleccionat realitza el recorregut amb un dispositiu que pugui registrar la ruta                       amb arxiu .gpx

3)      Recull el teu obsequi de The Elements al punt d’informació de Vall de Núria.

4)      Un cop acabat el repte envia l’arxiu .gpx a: reptesvirtualsvalldenuria@gmail.com

5)      El teu resultat serà visible a la plataforma de live trail a les 24h d’enviar-lo.

6)      Descarrega’t el teu diploma i comparat amb els altres participants en la plataforma de                  livetrail

REPTES:

1)     La Clàssica Olla de Núria:

Amb 21,5 kms de recorregut, és una cursa de muntanya on no es trepitja ni un metre d’asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre del 2700m. L’Olla clàssica ascendeix al Puigmal, a 2913 metres, per acabar baixant des del Pic del Segre, 2809m, tot passant pel Coll de Finestrelles, control de pas de la cursa, continuant l’ascens al pic de Finestrelles, 2827m, i seguint el coll i pic d’Eina. Després de passar pel pic d Noufonts hi ha el següent control de pas al Coll de Noufonts, 2651m. Finalment hi ha la pujada al coll de Noucreus, 2799m, i acabant pel Puig de Font Negre 2727m i el Pic de l’Àliga, 2472, fent l’arribada a l’esplanada davant del Santuari. El desnivell acumulat és de 3880m.

En cas que vulguis millorar el teu temps o viure de nou aquesta experiència única, podràs registrar la ruta tantes vegades com desitgis tot i que t’has d’inscriu-re en cada intent que vulguis realitzar.

Més informació:

https://valldenuriavirtual.livetrail.run/

2)     Camí Vell de Queralbs al Santuari de Núria:

Un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya i del Pirineu per a la pràctica excursionista i per gaudir intensament d’un entorn natural únic d’alta muntanya. Muntanyencs, corredors, famílies, parelles… es proposa una magnífica oportunitat de conjugar esport, tradició i natura.

7,7km i 780m de desnivell positiu que separen Queralbs del Santuari de Núria

Més informació:

https://valldenuriavirtual.livetrail.run/

REGLAMENT:

1)     Cada participant ha d’estar registrat en el dia que realitza l’activitat. En cas de no estar-ho, el temps no serà vàlid i tampoc se li donarà el detall per haver aconseguit realitzar el repte.

2)     El participant ha de registrar-se al calendari de cada repte ja que l’activitat es realitza en un entorn amb una bellesa paisatgística i natural excepcional. Potenciem el respecte per la flora i la fauna, no tirant deixalles al llarg del recorregut. Es prega no sortir del camí marcat i en cas de dur animal de companyia, ha d’anar lligat. Qualsevol incompliment de la normativa del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i Freser serà motiu de no validació del temps aconseguit en el repte.

Condicions de participació:

3)     No existeix una edat mínima per a poder realitzar qualsevol dels dos reptes

4)     El participant ha d’estar preparat per l’exigència que comporta cada un dels reptes.

5)     En el cas de causes majors l’organització podrà decidir els canvis que consideri més oportuns, fins al punt d’haver de suspendre qualsevol dels dos reptes.

Premis i Classificació:

6)     La classificació es comptarà a partir del temps mostrat per l’aplicació Live Trail, sempre i quan s’hagi validat el track realitzat per l’organització de l’esdeveniment.

7)     S’establiran dues classificacions per cada un dels reptes: Femení absolut i Masculí absolut. Els premis consistiran en:

  • 1r/a: Premi gentilesa Vall de Núria: Nit per a dues persones a l’Hotel de Vall de Núria amb esmorzar inclòs
  • 2n/a: Premi gentilesa BSide: Lot de productes BSide.
  • 3r/a: Premi gentilesa The Elements: Lot de Productes The Elements.

8)     Es realitzarà una entrega de premis, encara per concretar, de les tres i els tres més ràpids un cop acabi el temps per a poder realitzar qualsevol dels dos reptes.

9) El repte de l’Olla de Núria Virtual tindrà 3 trams cronometrats on es premiarà al més ràpid i la més ràpida de cada tram. Els 3 trams consistiran en:

  • Premi a la pujada més ràpida by BSide (lot de productes Bside): Des del Santuari de Vall de Núria al Puigmal.
  • Premi a la carena més ràpida by Vall de Núria (Dinar per a dues persones al restaurant de Vall de Núria): Des del Puigmal a Fontnegra.
  • Premi a la baixada més ràpida by The Elements (Lot de productes The Elements) Des del Fontnegra a Santuari Vall de Núria.

10) Entre tots els participants registrats, es realitzarà un sorteig d’una inscripció per l’Olla de Núria 2021.

L’organització es reserva el dret de poder modificar aquest reglament, notificant qualsevol canvi d’aquest.

Back To Top