skip to Main Content

NOVA DATA PER LA 16a EDICIÓ OLLA DE NÚRIA 2023

6 – 7- 8 D’OCTUBRE

 

VIC, 1 de desembre de 2022
Unió Excursionista de Vic

Després de 15 edicions de l’Olla de Núria, torna la cursa amb noves dates i nous reptes.

Per motius de restriccions del Parc Natural de les capçaleres del Ter i el Freser, encaixant dins el calendari de curses de muntanya i amb el consens de Vall de Núria i la Unió Excursionista de Vic, enguany realitzarem l’Olla de Núria el cap de setmana del 6, 7 i 8 d’octubre.

Divendres 6 d’octubre serà el tret de sortida d’un cap de setmana intens compost per 5 proves diferents. Comencem amb l’Olla Nocturna, on es recorren 12 quilòmetres, una cursa amb el circuit similar a la clàssica Olla de Núria, però amb l’essència de la l’alta muntanya en estat pur, la foscor.

Dissabte 7 d’octubre serà el torn de l’Olla Vertical amb sortida al Santuari de Núria i arribada a l’emblemàtic cim del Puigmal, 4kms agònics on s’haurà de superar els 970m de desnivell positiu que separen la sortida de l’arribada.

Dissabte a la tarda hi haurà l’entrega de dorsals i Brifing tant a Núria com a Ribes de Freser i diferents sorpreses per als que s’hi apropin.

I per últim i com a plat fort, diumenge 8 d’octubre es realitzarà l’Olla de Núria amb sortida a les 9:00h del matí per a tots els participants de l’Olla Clàssica i l’Olla Junior, 21km i 1900m de desnivell positiu, sense cap metre d’asfalt i autosuficient. La cursa es desenvolupa  en un entorn ídil.lic com és Vall de Núria, al Pirineu de Girona. Un entorn que des de la cursa es preserva, impactant el mínim amb l’entorn, generant el mínim de residus.

Durant el matí l’esplanada del Santuari de Núria seguirà sent una constant de sortides i arribades de les diverses categories de l’Olleta, les curses dels més joves, perquè des de l’Olla de Núria seguim apostant per un esport on hi tenim cabuda des dels més grans als més petits.

Continuem il·lusionats en fer bullir l’Olla perquè sigui una festa de clausura de la temporada de curses de muntanya, i que segueixi sent una festa de l’esport i de la muntanya.

Totes les novetats que venen i informació addicional s’anirà comunicant via xarxes socials de l’Olla de Núria on seguirem intentant apropar-vos aquest esport de la forma que us hem fet fins ara.

                                                                                                         olladenuria.cat

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top