skip to Main Content

Olla de Núria 2020 Cancel·lada

Hi ha comunicats que mai pensavem haver de dir, però malgrat tenir tots els ingredients i amb l’Olla al foc per aquesta edició, ens veiem obligats a aturar el foc. 
Tot i haver esperat tant com hem pogut, la il·lusió i les ganes han pogut més que la realitat. La situació actual que vivim amb la crisi del Covid19 ens ha guanyat i no tenim cap més opció que cancelar aquesta 14a edició i posposar-la al 2021.
Tot i això estigueu atents perquè tindrem alguna sorpresa per quan poguem tornar a les nostres estimades muntanyes. 
És per això que no deixeu de mantenir-vos en forma.
Ens retrobarem tots i totes el proper any amb més ganes que mai.
 

Ara per ara: Ens quedem a casa!

Per a tots els participants, la devolució íntegre de l’import de l’inscripció es durà a terme durant les properes 24/72h i tindreu prioritat en l’inscripció per a l’any que ve.

Per a més informació: cliqueu aquí.
 

Hay comunicados que nunca nos pensábamos que tendríamos que decir, pero aunque tengamos todos los ingredientes, con la Olla en el fuego para esta edición, nos vemos obligados a apagar el fuego.
Aunque hayamos esperado tanto como hemos podido, la ilusión y las ganas han podido más que la realidad.
La situación actual que estamos viviendo con la Crisis del Covid19 nos ha ganado y no tenemos más opción que cancelar esta 14a edición y posponerla al 2021.Sin embargo, queremsos que estéis atentos porque tendremos alguna sorpresa para cuando podamos volver a salir a nuestras queridas montañas.
Es por eso que no dejeis de manteneros en forma.
Nos volveremos a ver todos el año que viene con más ilusión que nunca.

Por ahora: ¡Nos quedamos en casa!

Para todos los participantes, se os hará la devolución íntegra del importe de la inscripcion durante las próximas 24/72h. También tendréis prioridad en realizar la inscripción para la edición del año que viene.

Para más información: Haz click aquí.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top