skip to Main Content

Olla de Núria 2020

Aquest 14 de juny del 2020, la Vall de Núria i la Vall de Ribes haurien estat una gran festa, gairebé un centenar de voluntàries i voluntaris haguessin fet el possible perquè l’Olla fos un èxit, i gairebé un miler de corredores i corredors de totes les categories haurien donat de cada u el millor d’ells per creuar la línia d’arribada.

Malauradament aquest any no ha pogut ser, però tot i així des de l’Unió Excursionista de Vic vam voler rememorar que any rere any l’Olla de Núria és més que una cursa.

Seguint escrupolosament el protocol elaborat per Ferrocarrils de la Generalitat, vam pujar amb el cremallera fins a Vall de Núria on ens vam separar en grups reduïts per anar als 4 punts de control propis de la cursa de l’Olla de Núria i així mostrar que seguim fent bullir l’Olla tot i aquest any no poder compartir aquestes ganes i il·lusió amb tots els corredors i acompanyants.

Amb aquest acte volem mostrar que l’Olla de Núria no para mai i ensenyar-vos el que estem preparant per aquest estiu. Estigueu atents!

Engeguem amb més força que mai per una edició 2021 molt especial!

#fembullirlolla

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top