VALL DE NÚRIA

Situada al bell mig del Pirineu oriental català i envoltada de cims que gairebé arriben als 3.000 m, la vall de Núria és, pel seu paisatge i per la facilitat d’accés, un lloc privilegiat per a conèixer, admirar i recórrer l’alta muntanya pirinenca. El seu accés amb tren cremallera li dona la singularitat que la fa especial i la garantia d’utilitzar un mitjà de transport sostenible en una explotació turística que treballa per generar el mínim d’emissions i residus.

Enclavada enmig del Parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, és un espai on descobrir natura, aire, paisatges, muntanya, torrents i una xarxa de camins de tot tipus per recórrer com més ens plagui. Des de petites rutes d’iniciació de 1,5h a ascensions a cims, travesses de varies etapes, o rutes circulars de gran prestigi i espectacularitat com la Clàssica de l’Olla..

Set valls formen el nucli de Vall de Núria i les possibilitats són infinites, només cal imaginar traçats amb el mapa i sortir a trepitjar el terreny. Ja sigui per entrenar, per posar-se en forma o, simplement, per gaudir de l’entorn, la jornada serà ben agraïda. L’hotel a 2.000 m ens permetrà de fer un estada en altitud, recuperar forces i gaudir del confort.